NLZIET en Nokia; de perfecte match voor een fantastische TV-ervaring

TV kijken wanneer het jou uitkomt, naar de programma’s die jij interessant vindt, dat kan heel simpel met de bundel bestaande uit 12 maanden NLZIET Extra en een Nokia Android TV Streaming Box. Ook als je een oude TV hebt die niet Smart is of een TV waarop bepaalde apps niet meer goed werken. Geef je TV een tweede kans, want waarom zou je hem wegdoen als je hem nog kunt gebruiken?

 

Aansluiten en kijken!

Sluit de Nokia Streaming Box aan op je TV. Je ziet even een zwart scherm waarna de Streaming Box opstart. Verbind met internet via WiFi of ethernetkabel. Gebruik je WiFi? Log dan in op je WiFi netwerk via het instellingenmenu (tandwieltje rechtsboven in beeld). NLZIET staat al voor je ingesteld op het startscherm van de Nokia Box, je hoeft dus niets te installeren. Klik op de NLZIET app, vul je accountgegevens in en kijken maar.

 

4K Ultra HD - Haarscherp beeld

Met 4K Ultra HD geniet je van haarscherp beeld met meer details en levendige kleuren. De 4K Ultra HD verwijst naar een resolutie van 3840x2160 pixels. Dit is maar liefst 4x zo scherp dan de standaard resolutie.

 

Voortaan is er altijd iets op TV

"Er is niets op de TV" behoort tot het verleden. Met de Nokia Streaming Box 8000 is er altijd iets op TV! Je maakt van elke TV on een handomdraai een Smart TV met Android. Dat maakt de Streaming Box ook ideaal voor gebruik op een oudere 2e TV op bijv. de slaapkamer.

Je kijkt in 4K beeldkwaliteit ongestoord naar je favoriete series, films en documentaires op Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, VIAPLAY, F1TV. Maar ook naar Nederlandse content aanbieders zoals bijv. NLZIET, NPO en Videoland. Je favoriete apps kun je eenvoudig toevoegen aan je homepagina zodat je snel toegang hebt tot deze apps. Je bepaalt zelf wat je wilt kijken en wanneer.

Meer dan 7.000 apps staan tot je beschikking in de Google Play Store. TV kijken was nog nooit zo leuk!

 

Eenvoudige installatie en bediening

Nokia besteedt veel aandacht aan een eenvoudig gebruik van haar producten. De installatie en bediening van de Streaming Box 8000 is dan ook kinderspel.

Sluit de Streaming Box aan op je TV met een HDMI-kabel
Verbind de Nokia box met internet via WiFi of ethernetkabel
NLZIET staat al voor je ingesteld op het startscherm van de Nokia box, je hoeft dus niets te installeren. Klik op de NLZIET app, vul je accountgegevens in en kijken maar.


Via de ergonomische Bluetooth afstandsbediening met spraakbesturing bedien je de Streaming Box 8000 zoals je dat gewend bent van een TV. Via de voorkeurtoetsen heb je direct toegang tot een aantal veelgebruikte apps zoals Netflix, YouTube en Prime Video. Extra handig zijn numerieke toetsen voor het direct kiezen van zenders. Daarnaast zijn alle toetsen verlicht, zodat je ook in een donkere ruimte altijd de juiste toets indrukt.
Extra makkelijk: als je op de afstandsbediening van je Nokia Streaming Box op de toets met het TV-icoontje (naast de ‘INFO’- toets) drukt, dan open je direct de NLZIET app.  

 

Haal meer uit je TV

De veelzijdige aansluitingen bieden je meer flexibiliteit. Voeg je soundbar, Bluetooth-gamecontroller of toetsenbord toe en bekijk video's en foto's vanaf een externe USB-harde schijf.

 

Je smartphone, laptop of laptop gebruiken als afstandsbediening

Ga in een oogwenk van je smartphone, tablet of laptop naar je TV. Met apps die ingebouwde Chromecast ondersteunen, kun je jouw favoriete content rechtstreeks naar je TV spiegelen.

 

Vraag het aan Google

Vraag Google gewoon om naar jouw favoriete serie te zoeken of om één van de meer dan 500.000 films te kiezen. Jouw stem wordt de afstandsbediening.

Inhoud verpakking:

1 x Streaming Box 8000

1 x Afstandsbediening (reeds gekoppeld)

1 x Power adapter

2 x AAA batterijen

1 x Installatiegids

 

Specificaties

Audio & Video

Schermresolutie: 4K Ultra HD

Video resolutie: 4Kx2K @ 60fps, 1080p, 1080i, 720p, 576p, 576i, 480p, 480i

Audiodecodering: Dolby Digital Plus

Systeem en opslag

Besturingssysteem: Android TV

Chipset: Amlogic S905X3

CPU: Quad-Core Cortex-A55

GPU: ARM Mali-G31 MP2

SDRAM: DDR3: 2 GB

Flash: eMMC: 8 GB

Smart functies

Netflix

Prime Video

YouTube

Google Play Store