De Humax RM-F04 is de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een vervangende afstandsbediening voor hun Humax-ontvanger. Deze afstandsbediening biedt een eenvoudige en efficiënte manier om je Humax-ontvanger te bedienen, met een gebruiksvriendelijke interface en alle belangrijke knoppen die je nodig hebt.

 


Met de Humax RM-F04 hoef je je geen zorgen meer te maken over een kapotte of verloren originele afstandsbediening. Dankzij deze originele vervangende afstandsbediening ben je in staat om je Humax-ontvanger weer eenvoudig te bedienen, zodat je weer kan genieten van je favoriete programma's.

 


Een groot voordeel van de Humax RM-F04 is dat deze niet geprogrammeerd hoeft te worden. Dit betekent dat je de afstandsbediening direct na het plaatsen van de (niet meegeleverde) batterijen kan gebruiken op Humax ontvangers zodra je hem hebt ontvangen, zonder dat je je hoeft te verdiepen in ingewikkelde programmering of configuratieprocedures.

 

De HUMAX RM-F04 is onder andere geschikt voor de volgende HUMAX ontvangers: 

  • 5050C
  • 5200C
  • 5300C(/PVR)
  • 5400C

 

*Wat zijn 'Tweede kans' artikelen?

Producten die door ons retourgenomen zijn komen soms in aanmerking voor tweede kans. Deze producten kunnen niet meer als nieuw verkocht worden omdat wellicht de doos beschadigd is of er lichte gebruikssporen op zitten. Bij binnenkomst van alle retourneringen worden alle producten grondig geïnspecteerd door onze technici en indien nodig compleet gemaakt. Op deze manier kunnen wij u met een gerust hart een tweede kans product zo goed als nieuw en natuurlijk met 100% garantie aanbieden!