Deze IR-extender is speciaal ontworpen voor gebruik met de Quantis QE330 en QE317 ontvangers en biedt een efficiënte oplossing voor de bediening van uw tuner. Met deze IR-extender kunt u uw Quantis QE330 of QE317 ontvanger gemakkelijk bedienen, zelfs als deze uit het zicht is geplaatst.

Een groot voordeel van deze IR-extender is dat het u toelaat om uw ontvanger op een plek te plaatsen waar het niet in de weg staat, zoals achter uw TV of in een andere kast, maar er moet wel een directe lijn van zicht zijn tussen de IR-extender en de afstandsbediening, zodat de afstandsbediening de ontvanger nog steeds kan aansturen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het zicht op uw ontvanger terwijl u geniet van uw favoriete radioprogramma's.

De IR-extender maakt gebruik van een eenvoudige RJ11 verbinding om uw afstandsbediening te verbinden met de ontvanger, hierdoor is geen ingewikkelde installatie vereist en kunt u de IR-extender snel en eenvoudig aansluiten en direct gebruiken. Bovendien is deze IR-extender ontworpen met een klein formaat en een eenvoudig te gebruiken interface, dus het neemt weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk in gebruik.

Dus als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw Quantis QE330 of QE317 ontvanger te bedienen, zelfs als deze uit het zicht is geplaatst, dan is deze IR-extender de perfecte oplossing voor u.