DELTA startpakket incl CI+ TV Module

 

Dit startpakket inclusief Quantis CI+ TV Module is bedoeld voor klanten van DELTA in de provincie Zeeland en enkel geschikt voor het COAX netwerk, niet het glasvezel netwerk van DELTA. 

 

Wanneer je via de COAX kabel van DELTA TV kijkt en je graag zonder extra los "kastje" (decoder) TV wilt blijven kijken, of je gewoon de afstandsbediening van je TV wilt gebruiken en geen zin hebt in wéér een extra afstandsbediening dan is een CI+ TV Module de perfecte oplossing.

 

Installatie


De installatie van een Quantis Interactieve CI+ 1.3 module is bijzonder eenvoudig. In vier stappen ben je klaar om te genieten van een haarscherpe beeldkwaliteit en Interactieve TV.

 

Volg onderstaande stappen om de Quantis Interactieve CI+ 1.3 module te installeren:
 

Stap 1: Sluit de TV aan op de coaxaansluiting en op internet. Raadpleeg de handleiding van de TV.

Let op: Plaats de Quantis CI+ module nog niet in de TV!

 

Stap 2: Installeer Digitale Televisie installeer Digitale Televisie volgens de handleiding van de TV en stel de frequentie en het netwerknummer in die op jouw adres van toepassing zijn. De installatie van de TV is juist afgerond wanneer je op positie 1 Ned 1 HD ontvangt.

 

Stap 3: Plaats de smartcard in de Quantis Interactieve CI+ 1.3 module. Houdt de Quantis CI+ module vast waarbij de oranje zijde naar boven is gericht. Steek vervolgens de smartcard (chipzijde naar boven) in de CI+ module.

 

Stap 4: Plaats de Quantis Interactieve CI+ 1.3 module met smartcard in de TV. De oranje zijde van de CI+ module is tijdens het plaatsen naar achteren gericht. De CI+ module gaat niet helemaal in het toestel. U voelt vanzelf wanneer deze ver genoeg in de TV is geplaatst.

 

Wanneer je voor de eerste keer de Quantis Interactieve CI+ 1.3 module in je TV plaatst dan controleren deze apparaten elkaar. Dit proces wordt authenticatie genoemd. Tijdens dit proces worden 5 stappen automatisch weergegeven. Je hoeft hiervoor niets te doen. Als dit authenticatie proces geslaagd is, zijn de Quantis Interactieve CI+ module en TV klaar voor gebruik.