Over ons

Al sinds 2016 zijn wij actief in de verkoop van consumentenelektronica. Vanuit Eindhoven zijn wij dagelijks bezig met het updaten van onze website om deze te voorzien van de juiste informatie en de  nieuwste Smart Android TV’s, Android TV boxen, decoders, CI+ module, DAB+ radio’s, internet radio’s, accessoires en nog veel meer.

Dagelijks vertrekken er vanuit ons eigen magazijn vele apparaten op weg naar hun nieuwe eigenaar.

 


De oplossing in huis

Er verandert veel in de wereld van elektronica, het is bijna niet bij te houden. Voorheen kocht je nog eenvoudig een Humax decoder met smartcard om TV te kijken, tegenwoordig is dat niet meer zo makkelijk en zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dat is waar wij je graag bij willen helpen. 

 

Schakelt Ziggo de analoge radio uit? Wil je een Smart TV waar wel alle apps op staan? Wil je liever TV via WiFi bekijken? Via je provider of bijvoorbeeld NL Ziet? TV kijken op een andere plek zonder extra abonnement? Wil je dat ene internet radiostation ontvangen waar al je favoriete muziek wordt gespeeld? Of luister je toch liever naar je favoriete podcast waar je ook bent? Wij hebben de oplossing


Levering in Nederland én België

Vrijwel al onze producten werken zowel in België als Nederland. Vandaar dat we ook al snel vraag kregen vanuit België. We zijn daarom ook gaan leveren in België.  Wil je via de Telenet app TV kijken? Wij hebben een oplossing.

 

Wil je digitale radio ontvangen omdat FM gaat stoppen? Daar hebben we iets voor! Mocht je toch vragen hebben over een product of de functionaliteit van een product in België, neem dan contact met ons op en we helpen je graag.


Nokia

Sinds 2021 zijn wij een officieel verkooppunt van Nokia televisies en multimedia. Via onze website verkopen we Nokia Smart Android TV’s tot en met 43 inch.  Dankzij Android TV kun je elke app gemaakt voor Google Android TV op je TV installeren. Van NL Ziet, Viaplay, Telenet, Ziggo Go, KPN iTV, Netflix, YouTube en Videoland tot Plex, Kodi, VLC Player en nog vele anderen.

 

Er zijn TV’s vanaf 24 inch, werkend op 12v en perfect voor in de caravan of camper tot 43 inch TV’s met de bekend QLED panelen voor een perfect plaatje. Naast TV’s bieden we de populaire Nokia streaming box 8000 aan. De oplossing om een goede maar wat oudere TV weer ‘Smart’ te maken of om TV te kijken op plekken waar dat voorheen niet kon zonder kabel.


Gadgets

Bij KinQ zijn we gek op leuke producten of gadgets en proberen we vaak ook nieuwe producten uit. Soms komen we “van een koude kermis thuis” en blijkt een product in de praktijk toch niet zo leuk of goed te zijn als dat we vooraf dachten, dan komt hij niet op de website en nemen we vlug afscheid.

 

Gelukkig komt het vaak voor dat we wel echt een leuk product hebben met toegevoegde waarde. Zo zijn we in 2021 bijvoorbeeld gestart met de verkoop van DUEX Plus portable laptop schermen. Men werkt vaker thuis en op de laptop in plaats van op papier. Op kantoor heb je vaak meerdere schermen, maar mobiel of thuis is dat een stuk lastiger.

 

De DUEX plus schermen blijken een hele goede oplossing te zijn voor thuiswerkers of studenten en zorgen voor een veel hogere efficiëntie bij het werken. Ook bij ons op kantoor worden ze naar volle tevredenheid gebruikt.


Outlet

Omdat we veel verkopen krijgen we natuurlijk ook wel producten terug. Het gaat bijvoorbeeld om een TV waarvan de maat niet goed was of de klant had andere verwachtingen van een product. Dat kan natuurlijk. In plaats van de producten weg te gooien of te exporteren naar het buitenland met bijkomende CO2 footprint, krijgen ze bij ons een tweede kans.

 

Deze producten kun je vinden in onze outlet en staan dan ook aangeduid als een ‘tweede keus’  of een gerefurbished product. Deze producten zijn altijd gecontroleerd door ons team en zijn technisch 100% in orde. Soms is wel de verpakking beschadigd of soms kun je zien dat hij al eens is uitgepakt omdat er haarkrasjes op zitten of folies zijn verwijderd. Maar, daarom zijn ze extra scherp geprijsd!

En je krijgt er bovendien gewoon 2 jaar volledige garantie op.


Duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijk. Wellicht had je het al gelezen maar wij hebben een eigen technische dienst! Het is zonde om elektronica zomaar weg te gooien terwijl dit vaak helemaal niet nodig is. Gelukkig komen defecten niet vaak voor maar mocht het toch voorkomen dan zorgen wij dat dit wordt opgelost. Wat te repareren valt zal worden gerepareerd, zo niet, dan lossen we het op een andere manier voor je op. Bijkomend voordeel is dat we kort op de bal zitten. Wanneer we merken dat onze kwaliteitseisen niet worden gehaald bij producten kunnen we meteen kunnen schakelen met de leverancier van dat product.

 

Bij het verzenden van de bestellingen proberen we zoveel mogelijk verpakking te hergebruiken. Vaak zijn doosjes of opvulmaterialen nog prima te hergebruiken en dat zullen we dan ook doen. Maar alleen als je pakket daarmee nog steeds goed is beschermd. Sommige artikelen zijn vanuit de fabriek al dusdanig goed ingepakt en voorbereid op pakketzendingen dat we daar alleen nog maar een gerecyclede zak om hoeven doen zodat de verpakking van het product toch nog netjes blijft.