Onze merken

Welkom op onze merkenpagina! Hier vind je een uitgebreid overzicht van de meest spraakmakende merken in ons assortiment. Van iconische labels tot de nieuwste trends, we hebben het allemaal voor je verzameld op deze pagina.
Ben je op zoek naar een manier om op de traditionele manier TV te kijken? Check! Wil je een apparaat wat je bestaande TV weer ‘smart’ kan maken en waarmee je de allernieuwste apps zoals SkyShowtime, HBO Max, F1 TV maar natuurlijk ook de bekende apps zoals YouTube, Netflix, Disney+ kan kijken? Dubbel check! De nieuwste TV’s met de meeste apps aan boord? Ja hoor, check! Ben je flexibel gaan werken maar wil je onderweg of thuis ook het gemak van een tweede beeldscherm om op te werken net als op kantoor? Ook dat hebben we! Blader door onze merken en ontdek welke oplossing wij samen met onze merken voor jou hebben.


Nokia

 

Als je aan het merk Nokia denkt, denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan mobiele telefoons.

Maar wist je dat Nokia in het verleden een toonaangevend merk was op gebied van televisies, videorecorders en satellietapparatuur? Nokia televisies werden diverse malen als ‘Beste Koop’ bestempeld door de Consumentengids. Op gebied van breedbeeld TV was Nokia zelfs de nummer 3 in Nederland, achter Philips en Sony.

Ook de satellietapparatuur van Nokia werd door vakbladen in heel Europa geprezen om hun hoogwaardige kwaliteit. Het merk Nokia staat van oudsher voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat zie je helemaal terug in de nieuwe lijn Nokia televisies van vandaag.


Humax

HUMAX behoort sinds haar oprichting in 1989 wereldwijd tot een van de belangrijkste fabrikanten van digitale TV-ontvangers. Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelt HUMAX digitale kabelontvangers voor Ziggo, Delta, CAIW, Kabel Noord en diverse andere aanbieders van televisiediensten.

Wereldwijd wordt HUMAX geprezen om zijn innovatieve techniek. Daarbij besteedt HUMAX veel aandacht aan het bedieningsgemak van haar producten. De gebruiker moet op eenvoudige wijze gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die de geavanceerde producten bieden. Het is dan ook niet voor niets HUMAX producten regelmatig door consumentenorganisaties en professionals als beste worden getest.


Quantis

Het merk Quantis klinkt je misschien niet zo bekend in de oren. Maar wist je dat duizenden huishoudens in Nederland een Quantis product gebruiken om televisie te kijken? De Quantis CI+ module is al jaren de meest verkochte module in Nederland.

Een product dat je nooit ziet omdat het achter in je TV zit, maar dat o zo belangrijk is om een avondje te genieten van je favoriete programma’s. En waar je dus elke dag plezier aan beleeft.


Bij de ontwikkeling van Quantis producten wordt nauw samengewerkt met de Nederlandse kabelmaatschappijen. Zo ben jij gegarandeerd van een goed werkend product.


Pinell

Het Noorse merk Pinell staat voor Scandinavisch design met een voortreffelijke geluidskwaliteit. Met meer dan 450.000 verkochte radio's is Pinell dan ook niet voor niets één van de populairste radiomerken in Europa.

Het brede assortiment omvat tafel- en portable radio’s, met of zonder uitgebreide functies zoals Internet, Bluetooth streaming en Spotify Connect. De tijd dat je aan een knop moesten draaien om af te stemmen op de juiste radiofrequentie ligt al een tijdje achter ons. Vandaag luisteren we via DAB+ en Internet naar een ongekend aantal radiozenders vanuit de hele wereld. Zenders worden automatisch ingelezen en de kwaliteit is voortaan digitaal. Pinell biedt kwalitatieve DAB+ en Internetradio’s waarmee je volop kunt genieten van de nieuwe manier van radio luisteren! Wat je eisen ook zijn; er is altijd een Pinell radio die bij je past.


Mobile Pixels

Je kent het misschien wel; op kantoor werk je met 2 schermen, maar thuis of onderweg heb je op je laptop geen 2escherm. Dat is even wennen. Je mist het gemak om bijv. in meerdere programma’s tegelijk werken of eenvoudig teksten van het ene naar het andere scherm slepen.

Daar heeft Mobile Pixels iets op gevonden. Het merk heeft de beste technologie op de markt gecombineerd om een ​​lichtgewicht draagbare monitor te creëren die jou onderweg het gemak geeft dat je kent van kantoor.


Liquid Nano 

Veiliger autorijden door beter zicht!

Een goed zicht is essentieel om veilig auto te rijden. Zeker in het donker of tijdens regenachtig weer. Onderzoek wijst uit dat op regenach

tige dagen de kans op ongelukken aanzienlijk groter is. Er is een eenvoudige manier om te zorgen dat je op regenachtige dagen toch genoeg zicht hebt om veilig te kunnen rijden: LIQUIDNANO™


Thomson

Met een rijk erfgoed dat al meer dan 130 jaar teruggaat, maakt het merk Thomson deel uit van 's werelds grootste technologische revoluties met een niet aflatende toewijding om innovatie voor iedereen toegankelijk te maken. Zowel thuis als daarbuiten zijn de innovaties inherent aan het dagelijks leven. Thomson draagt bij aan de bijzondere momenten die jij deelt met je vrienden en familie. Ze bieden een breed scala aan elektrische producten, waaronder televisie, audiovideo, telefonie, informatietechnologie, aangesloten apparaten, thuis, kleine en grote apparaten en gezondheidszorg en welzijn.