Mobile Pixels 

Duex Plus, tweede scherm

Je kent het misschien wel; op kantoor werk je met 2 schermen, maar thuis of onderweg heb je op je laptop geen 2escherm. Dat is even wennen. Je mist het gemak om bijv. in meerdere programma’s tegelijk werken of eenvoudig teksten van het ene naar het andere scherm slepen. Daar heeft Mobile Pixels iets op gevonden. Het merk heeft de beste technologie op de markt gecombineerd om een ​​lichtgewicht draagbare monitor te creëren die jou onderweg het gemak geeft dat je kent van kantoor.


Het succesverhaal achter Mobile Pixels is er één uit een boekje. Twee jonge tech-studenten lopen stage en werken in een co-working ruimte zonder speciale zitplaatsen. Zij voelden zich belemmerd bij het doen van programmeerwerk met slechts één monitor. Een echte desktop monitor meenemen naar het werk was geen optie. Toen werd het idee geboren en bouwden ze een prototype. Vrienden en professoren vonden het een geweldig idee. Ze startten hun eerste campagne op Kickstarter en haalden 860.000 dollar op. De start was gemaakt.

Het merk wil geen eendagsvlieg zijn. Naast het eerste product heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en is het uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op gebied van mobiele monitoren. Hun magnetisch mechanisme voor het bevestigen van het mobiele scherm op de laptop is uniek en inmiddels al vaak gekopieerd. Een teken dat het een goed, innovatief product is. 

 

Een product van Mobile Pixels staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij is er veel aandacht voor de gebruiker. Zo zorgt de ingebouwde Bluelight-filtertechnologie voor meer visueel comfort en beschermt het tegen vermoeide ogen. Het scherm klik je eenvoudig op de laptop waarna je het gemakkelijk kunt uitschuiven en aansluiten. Voortaan werk je ook onderweg efficiënt met twee schermen. 


Mobile Pixels portable displays


Mobile Pixels accessoires


Onze merken