Quantis Electronics

Het merk Quantis klinkt je misschien niet zo bekend in de oren. Maar wist je dat duizenden huishoudens in Nederland een Quantis product gebruiken om televisie te kijken? De Quantis CI+ module is al jaren de meest verkochte module in Nederland.

Een product dat je nooit ziet omdat het achter in je TV zit, maar dat o zo belangrijk is om een avondje te genieten van je favoriete programma’s. En waar je dus elke dag plezier aan beleeft.


Bij de ontwikkeling van Quantis producten wordt nauw samengewerkt met de Nederlandse kabelmaatschappijen. Zo ben jij gegarandeerd van een goed werkend product.


Quantis CI+ module

Naast de CI+ module heeft Quantis een aantal andere producten ontwikkeld voor de ontvangst van Digitale Televisie en radio. Een mooi voorbeeld is de Digitale DVB-C radiotuner voor ontvangst van alle vrije DVB-C radiozenders op de kabel. Deze is speciaal geschikt voor o.a. Ziggo, Caiway, DELTA, Kabelnoord en Telenet. Met deze tuner geniet je in hoge, digitale kwaliteit van het grote aanbod van vrij uitgezonden radiozenders door jouw kabelaanbieder via je eigen geluidsinstallatie.
Ook van dit product maken duizenden Nederlandse huishoudens, dagelijks gebruik.


Quantis Digitale DVB-C TV ontvanger 

Een ander opvallend Quantis product is de Digitale DVB-C TV ontvanger voor ontvangst van alle vrije digitale televisiezenders in HD en SD op de kabel. Met deze ontvanger kijk je zonder smartcard naar de digitaal, ongecodeerde zenders van de kabelmaatschappijen.

Het enige dat je nodig hebt is een goedkoop kabelabonnement. Extra betalen voor digitale TV is daardoor niet nodig. Een ideale ontvanger voor de TV in de woonkamer, maar zeker ook voor bijv. de 2e TV in de slaapkamer.
 


Quantis Digitale radiotuner

Wat nu als je radio luistert via de kabel (FM) en dit gewoon wil blijven doen? Als je het liefst op de oude, vertrouwde manier naar de radio wilt luisteren via je geluidsinstallatie (of actieve luidsprekers) zonder de TV aan te zetten? Betrouwbaar, gemakkelijk en in een hoge kwaliteit.

Dan biedt de Quantis QE317 de oplossing!

Met de Quantis QE317 digitale DVB-C radiotuner verandert er in principe niets voor je. Je luistert op dezelfde manier via jouw geluidsinstallatie naar de radio, maar dan in een hoge, digitale kwaliteit. Geniet van het grote aanbod van vrij uitgezonden radiozenders door jouw kabelaanbieder.


Quantis Interactieve CI+ 1.4 TV module
€ 79,95
-53%
Quantis DAB+/DVB-T binnenantenne - Tweede kans
Special Price € 7,00 Regular Price € 14,95
-55%
Quantis Externe 2,5" HDD USB 3.0 behuizing
Special Price € 8,99 Regular Price € 19,99
Quantis afstandsbediening V2 QE317 radiotuner
€ 14,95
Quantis afstandsbediening V1 QE317 radiotuner
€ 14,95

Onze merken