'Game on' met de Nokia Streaming box 8010

Perfect voor gaming-fans: de nieuwe Nokia Streaming Box 8010 biedt nog snellere prestaties en verbeterde opslagcapaciteit. Met toegang tot duizenden apps in de Google Play Store en de cloud gaming services heeft de Streaming Box 8010 een ruime keuze aan games voor elk type gamer. Het is een kwestie van de controller aansluiten via Bluetooth en je bent klaar om te gamen.

Wie zichzelf liever trakteert op een film of serie, komt ook aan zijn trekken. Met de Streaming Box kijk je op jet TV streamingdiensten[1] als Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Max, YouTube, SkyShowtime, Viaplay maar ook Nederlandse content aanbieders zoals bijv. NLZIET, NPO en Videoland. Daarnaast is de box compatibel met Apple TV.

[1] abonnement op streamingdiensten vereist

 

De nieuwe Nokia Streaming box boordevol met entertainment en games

De Nokia Streaming Box 8000 is sinds de lancering in 2020 een van de populairste mediaspelers. De set-top box kan op elke TV met een HDMI-aansluiting worden aangesloten.

De nieuwste versie, de Nokia Streaming Box 8010, wordt geleverd met een extra krachtige chipset (Amlogic S905X4), ideaal voor gamesessies. Met drie geïntegreerde USB-poorten, één meer dan in het vorige model, is het aansluiten van twee gamecontrollers een fluitje van een cent.

Gebruikers zullen ook blij zijn met de hogere geheugencapaciteit, die in totaal 4 GB LPDDR4 RAM werkgeheugen en 32 GB eMMC Flash opslag bedraagt.

Verander je oude TV in een smart TV

Nokia Streaming Boxen veranderen elke TV in een smart TV met een breed scala aan apps, streamingdiensten en mediabibliotheken.

Heb je een TV met HDMI die nog goed is, maar waar de apps van verdwenen zijn? Dan kun je heel eenvoudig een Nokia Streaming Box aansluiten zodat je weer ongestoord naar je favoriete streamingdienst kunt kijken. Waarom zou je een nieuwe TV kopen, als er een goedkopere, eenvoudige oplossing is?

Slimme aansluitingen

Als je wil genieten van een game-ervaring op een groot scherm TV-scherm, kun je op de Nokia Streaming Box 8010 eenvoudig gamecontrollers of toetsenborden aansluiten via Bluetooth.

 

En terwijl de ingebouwde Chromecast naadloos streamen vanaf een reeks mobiele apparaten mogelijk maakt, beschikt de Nokia Streaming Box ook over een HDMI-poort, USB-A/-C-poorten voor externe harde schijven, een LAN-poort en een optische digitale uitgang om je thuisbioscoopsysteem en allerlei extra apparaten aan te sluiten.

Eenvoudige installatie en puur design

Nokia besteedt veel aandacht aan het gebruiksgemak.
De installatie van de Nokia Streaming Box 8010 is kinderspel. De box werkt op elke TV met een HDMI- of analoge audio-videopoort. Stop de stroomadapter in het stopcontact en sluit de Streaming Box aan op je TV en internet en je kunt binnen 10 minuten kijken.

Ergonomische Bluetooth afstandsbediening met verlichte toetsen

De ergonomisch gevormde Bluetooth afstandsbediening ligt prettig in de hand. Dankzij de achtergrondverlichting kunnen gebruikers de toetsen zelfs zien in een donkere kamer. Daarnaast reageert de afstandsbediening op spraakopdrachten via Google Assistant en kan je binnen enkele seconden helpen bij het vinden van een blockbuster of het weerbericht.

Onze blog berichten

[H3] - Article title

Posted by name

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text.

[H3] - Article title

Posted by name

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text.

[H3] - Article title

Posted by name

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text.