Veiliger autorijden door beter zicht
LIQUIDNANO™ Voorruit Pantsercoating met nano-technologie

Een goed zicht is essentieel om veilig auto te rijden. Zeker in het donker of tijdens regenachtig weer. Onderzoek wijst uit dat op regenachtige dagen de kans op ongelukken aanzienlijk groter is. Er is een eenvoudige manier om te zorgen dat je op regenachtige dagen toch genoeg zicht hebt om veilig te kunnen rijden: LIQUIDNANO™

·         Maakt de voorruit waterafstotend

·         Beter zicht bij regen en ijzel

·         Beter zicht bij schemering, vermindert verblinding door tegenliggers

·         Versterkt het glas tot 33%

·         Verbetert bescherming tegen krassen en sterretjes

·         Voorkomt dat sneeuw, vuil, modder, insecten etc blijven vastzitten op de voorruit

·         UNIEK: werking 12 maanden

·         Eenvoudig zelf aan te brengen

LIQUIDNANO™ is beschikbaar voor personenauto's, maar is ook uitermate geschikt voor grotere voertuigen zoals campers, vrachtwagens, SUV’s en bestelbussen. Voor deze voertuigen hebben we een speciale versie van het product.

*Hoe vergroot LIQUIDNANO™ je veiligheid bij regenachtig weer?

Door de nano coating wordt de voorruit waterafstotend waardoor waterdruppels makkelijk van de ruit afglijden. Daardoor wordt je zicht aanzienlijk verbeterd. Vooral als het donker is of in de schemering. Een beter zicht verhoogt de veiligheid bij autorijden. Een bijkomend, niet onbelangrijk, voordeel is dat je de ruitenwissers veel minder nodig hebt. Bij een snelheid vanaf ca. 80 km per uur wordt het water door de wind als het ware van de voorruit afgeblazen. Daardoor wordt het gebruik van de ruitenwisser vrijwel overbodig. Wat geldt voor water, geldt ook voor spatwater met modder of andere viezigheid. Ook dit water glijdt van je voorruit af waardoor je zicht optimaal blijft.

*Meer voordelen van LIQUIDNANO™

-      Versterkt het glas tot 33%

LIQUIDNANO™ is gemaakt van microscopisch kleine silicadeeltjes. De deeltjes vullen zeer kleine fouten en zwakheden in het glas op en vormen een sterker en gladder oppervlak dat beschermt tegen schade door steenslag en waardoor vloeistof makkelijk van de voorruit afglijdt.

-      Voorkomt dat sneeuw, vuil, modder, insecten etc. op je voorruit blijven vastzitten

Doordat LIQUIDNANO™ de ruit gladder maakt hecht vuil en insecten zich minder snel op het glas. Daardoor is het makkelijker om je voorruit schoon te houden. Zeker in de zomer is dit een mooi bijkomend voordeel. Maar ook in de winter ervaar je het gemak van LIQUIDNANO™. Ijs blijft minder makkelijk zitten waardoor je minder hoeft te krabben. Overigens verdwijnt de coating niet als je een ijskrabber gebruikt.

-      Werking 12 maanden

LIQUIDNANO™ kun je vrij eenvoudig zelf aanbrengen op je voorruit. Eenmaal correct aangebracht volgens de instructie blijft de coating 12 maanden zijn werk doen. En dat is uniek! De meeste coatings die verkrijgbaar zijn, bijv. in spuitbussen of als wax, moet je na 4 tot 6 maanden opnieuw aanbrengen. Dat betekent ook dat hun werking voor die tijd al vermindert.

 *Uitgebreid getest en positieve gebruikservaringen

LIQUIDNANO™ is uitvoerig getest door het gerenommeerde testbureau TÜV.
De conclusie van de test:

The treated windscreen surface is hydrophobic. On the treated windscreen surface the drops of water are smaller than on the untreated surface.
Test on Windscreen: Perl effect from 50 km/h
In the visible range (400-700nm): It does not inhibit light transmission.
The ice is easier to remove than the untreated surface.

Daarnaast wordt LIQUIDNANO™ in verschillende landen, bijv. in Scandinavië en de UK, al geruime tijd verkocht. De ervaringen van gebruikers zijn bijzonder positief. Vooral in de Scandinavische landen, waar men in de winter te maken heeft met extreme weersomstandigheden zoals sneeuw en vorst, is LIQUIDNANO™ één van de best verkochte producten om de autovoorruit te prepareren.

 *Eenzoudig zelf aan te brengen

LIQUIDNANO™ kun je heel eenvoudig zelf aanbrengen op je voorruit. Lees voordat je begint de gebruiksaanwijzing. Houdt rekening met onderstaande algemene aanwijzingen. Het voordeel van LIQUIDNANO™ is dat het product 12 maanden zijn werk doet! Je hoeft dus niet elke 3 maanden je voorruit opnieuw te beqhandelen zoals dat bij andere producten, zoals sprays, wel het geval is.

·         LIQUIDNANO™ Voorruit Pantsercoating moet op de voorruit van de auto worden aangebracht in een droge, stofvrije en goed geventileerde omgeving. De buitentemperatuur moet tenminste 10 ℃ zijn en vermijd de brandende zon.

·         Voor het aanbrengen van LIQUIDNANO™ moet de voorruit helemaal schoon zijn, vetvrij, droog en koel.

·         Zet voor het aanbrengen van LIQUIDNANO™ de (automatische) ruitenwissers (met regensensor) uit en gebruik daarna de ruitenwissers de eerste 10 uur niet!