MAXimale productiviteit met de DUEX Max

 

DUEX Max is de grotere broer van de populaire DUEX Plus. Ook de DUEX Max bevestig je op je laptopscherm. De bijgeleverde magneten plak je op je monitor en de DUEX Max klik je simpelweg op de magneten. Hij is dus ook weer makkelijk los te krijgen. Dankzij de DUEX Max kun je overal het gemak van twee monitoren ervaren zonder aan mobiliteit in te leveren. 

 

Ideaal om bijvoorbeeld tijdens een Microsoft Teams of Zoom meeting op een monitor de meeting te hebben terwijl je op het andere scherm aantekeningen kan maken. Of wat dacht je van bronmateriaal op het ene scherm om makkelijk te verwerken op het andere scherm. Niet alleen ideaal voor professionele gebruikers maar ook voor studenten. 

 

Er zijn veel onderzoeken naar gedaan en allen komen tot de conclusie dat het werken met meerdere schermen zorgt voor een aanzienlijke verbetering in productiviteit:

 

- je ziet meer

- je kan meerdere vensters langs elkaar gebruiken

- je kan sneller werken

- je maakt minder fouten

- je bent dus sneller klaar en kan sneller verder gaan met de dingen die je écht leuk vindt. 

 

Groot 14,1-inch Full-HD-scherm

DUEX Max heeft een groter 14,1-inch full-HD-scherm dat gemakkelijk naar beide kanten van uw laptop kan worden geschoven. Door het grotere scherm is alles net wat beter en gemakkelijker te lezen en dit zorgt dan weer voor minder vermoeidheid. 

 

Lichtgewicht en duurzaam

Met slechts 900 gram is de DUEX Max bijzonder lichtgewicht en geeft hij je echte mobiliteit gemaakt met de duurzame materialen ABS en alluminium. Hij is ook energie efficient en speciaal ontworpen om het batterijverbruik te minimaliseren. 

Gerelateerde producten

-15%
Mobile Pixels - DUEX Plus - 13-Inch IPS Slide-Out portable Display voor Laptops
Special Price € 229,00 Regular Price € 269,00