Ontdek een wereld van entertainment met je Nokia Smart TV met Android TV

Voortaan bepaal je zelf wat je kijkt en wanneer. Geniet van je favoriete series, films en documentaires op Netflix, Disney+, Prime Video en YouTube. Maar ook van apps van Nederlandse content aanbieders en providers zoals bijv. NLZIET, NPO Start/Plus, Videoland, Ziggo GO TV en Canal Digitaal. Meer dan 7000 apps staan voor je klaar in de Google Play Store. Kies maar…

Wat is Android TV?

De meeste mensen kennen Android als het Google besturingssysteem voor smartphones en zijn inmiddels bekend met het gebruik van apps. Google heeft het vertrouwde besturingssysteem geoptimaliseerd voor gebruik op het grote TV-scherm: Android TV. Met Android TV je geniet je van een breed scala aan apps, games, films, TV-programma's en meer, rechtstreeks op je televisiescherm. Of je nu een programma van een jaar geleden wilt kijken via NLZIET of een avondje spanning wilt met een thriller op Netflix, het kan allemaal met een Android TV product. Ook je vakantiefoto’s met vrienden bekijken op je TV behoort tot de mogelijkheden dankzij de ingebouwde chromecast functionaliteit. Met Android TV kijk je wat je wilt, wanneer het jou uitkomt.

Wil je meer weten over Android TV? Lees dan onze blog.

Chromecast ingebouwd

Stream sportevenementen, muziekvideo’s en je foto’s en video’s rechtstreeks van je smartphone of tablet naar je TV. Met apps die ingebouwde Chromecast ondersteunen, kun je jouw favoriete content rechtstreeks naar je TV spiegelen.

Ergonomische afstandsbediening met verlichte toetsen

Met de ergonomische Bluetooth afstandsbediening bedien je de Nokia Streaming Box zoals je dat gewend bent van een TV. Via de voorkeurtoetsen heb je direct toegang tot een aantal veelgebruikte apps zoals NLZIET (toets met TV-icoontje naast de ‘INFO’- toets),  Netflix, YouTube, Prime Video en Google Play.

 

Extra handig is dat de toetsen verlicht zijn zodat je ook in een donkere ruimte altijd de juiste toets indrukt.

Haal meer uit je TV

De veelzijdige aansluitingen van de Nokia Streaming Box bieden je meer flexibiliteit. Voeg je soundbar, Bluetooth-gamecontroller of toetsenbord toe en bekijk video’s en foto’s vanaf een externe USB-harde schijf.

4K Ultra HD – haarscherp beeld

Met 4K Ultra HD geniet je van haarscherp beeld met meer details en levendige kleuren. De 4K Ultra HD verwijst naar een resolutie van 3840×2160 pixels.

 

Dit is maar liefst 4x zo scherp dan de standaard HD resolutie

Ontdek de Nokia Smart TV's